Uber дозволив використовувати в Україні російські автомобілі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Uber дозволив використовувати в Україні російські автомобілі

Фондовий ринок
1652
Міжнародна технологічна компанія Uber оголосила про запуск сервісу за викликом автомобілів у Львові. “З сьогоднішнього дня львів’яни та гості міста зможуть замовити автомобіль за допомогою всього лише кількох дотиків екрану смартфона. У Львові буде доступний зручний і якісний сервіс uberX”, – йдеться в повідомленні компанії.
До кінця дня 26 лютого львів’яни та гості міста зможуть скористатися можливістю безкоштовних поїздок. Для цього необхідно ввести Промокод.
“Ми впевнені, львів’яни та гості міста оцінять нові можливості пересування і ту свободу, яку Uber дає жителям мегаполісів”, – цитується в повідомленні Олексій Стах, генеральний менеджер Uber в Україні та СНД.
З першого дня у Львові можна буде оплатити поїздки з Uber як готівкою, так і за допомогою зареєстрованої в додатку банківської картки. Після закінчення кожної поїздки користувач отримає на адресу електронної пошти квитанцію, яка буде містити інформацію про місце подачі автомобіля, маршрут, карту поїздки, дані про водія і деталізацію вартості.
Також в переліку автомобілів, прийнятих Uber, значаться українські ZAZ Vida, Forza, Chance, російські Lada Granta, Kalina, Priora і інші.
Львів став третім містом України, де запущений сервіс Uber, після Києва та Одеси.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас