Банк ПІВДЕННИЙ знизив ставки з кредитування для МСБ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк ПІВДЕННИЙ знизив ставки з кредитування для МСБ

Кредит&Депозит
57
Починаючи з лютого 2017 року Банк ПІВДЕННИЙ знизив ставки з кредитування для клієнтів малого та середнього бізнесу. Головна мета – зробити кредитування більш доступним, адже економічна стабільність в країні безпосередньо залежить від розвитку малого та середнього бізнесу.
Сьогодні представникам малого та середнього бізнесу Банк ПІВДЕННИЙ готовий надати фінансову допомогу і запропонувати фінансування від 18 % річних* в національній валюті та від 7,5 % річних* в доларах США і євро. (*Розмір ставки фінансування залежить від цілей, строків кредитування і виду забезпечення).
Банк здійснює фінансування поточної операційної діяльності, довгострокове фінансування на інвестиційні цілі, придбання в кредит сільськогосподарської техніки для швидкого і ефективного розвитку компанії.
Ніна Тараненко, начальник управління продажів клієнтам малого та середнього бізнесу: «Різні види кредитних продуктів розроблені з урахуванням специфіки галузей економіки і цілей кредитування. Індивідуальний підхід до кожного клієнта, правильне структурування угоди дозволять досягти цілей, які ставить перед собою клієнт, в заплановані строки».
Більш детальну інформацію про програми кредитування можна отримати за телефоном Контакт-центру: 0800307030 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України), а також у відділеннях Банку ПІВДЕННИЙ.
За матеріалами:
Південний
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас