Альфа-Банк Україна запропонував можливість замовити пакети послуг «Comfort», «Ultra», «Platinum Black» на сайті банку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Альфа-Банк Україна запропонував можливість замовити пакети послуг «Comfort», «Ultra», «Platinum Black» на сайті банку

Світ
77
Відтепер нові клієнти Альфа-Банку можуть замовити на вибір один із трьох пакетів послуг з преміальними картками дистанційно на сайті банку: «Comfort» (World MasterCard), «Ultra» (Visa Platinum) і «Platinum Black» (Visa Platinum). При оформленні пакету послуг можна відразу замовити і додаткові картки або картки в іноземній валюті.
Замовити один із трьох пакетів послуг «Comfort», «Ultra» і «Platinum Black» онлайн можна всього в кілька кроків:
  • Відкрити розділ для приватних осіб «Пакети послуг» на сайті Альфа-Банку Україна http://bit.ly/2lnBj2q
  • Вибрати потрібний пакет
  • Вибрати відділення для отримання картки
  • Натиснути кнопку «Замовити»
«Пакети послуг Альфа-Банку: «Comfort», «Ultra» і «Platinum Black» близько півтора роки. Однак наші клієнти та незалежні експерти вже високо оцінили їх вигоди. Перш за все, це увага, гарантована клієнтам-держателям преміальних карток у торгово-сервісних підприємствах. Альфа-Банк Україна пропонує своїм клієнтам тільки картки преміального класу зі зрозумілим підходом по тарифікації. Велика кількість сервісів вже включені до вартості обслуговування пакету послуг: можливість безкоштовного зняття готівки в банкоматах по всьому світу, додаткові картки, смс-інформування, фінансовий захист від шахрайських операцій і т.д., високий процентний дохід на тимчасово вільні кошти, зручний мобільний банкінг і багато іншого, – розповідає Олексій Пузняк, віце-президент, в. о. директора з розвитку роздрібного бізнесу Альфа-Банку України. – А відтепер наші пакети стають ще доступніші: ми зробили можливим замовити їх буквально в три кліки на сайті Альфа-Банку Україна і забрати їх в обраному відділенні, витративши буквально 5 хвилин».
Отримати картку можна у відділенні Альфа-Банку при собі важливо мати оригінал паспорта та ідентифікаційний код. Інформація про те, що банківська картка готова, приходить в sms на контактний номер телефону. Зауважимо, від моменту замовлення пакету послуг до візиту до відділення проходить всього 3-5 робочих днів.
За додатковою інформацією звертайтеся в контакт-центр Альфа-Банку 0800 50 20 50 (безкоштовно з моб. по Україні).
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас