Huawei до кінця 2017 р. відкриє в Києві науково-дослідний центр — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei до кінця 2017 р. відкриє в Києві науково-дослідний центр

Фондовий ринок
788
Китайська Huawei Technologies Co, що займає третє місце в світі за обсягом продажів смартфонів, має намір до кінця 2017 відкрити в Києві науково-дослідний центр, повідомляється в прес-релізі Міністерства економічного розвитку і торгівлі України (МЕРТ).
“Компанія Huawei має значний досвід впровадження цифрових технологій, і ми хочемо співпрацювати з Україною, тому що тут великий потенціал. Це можуть бути хмарні рішення для медицини, електронного управління, безпеки міст, житлово-комунального господарства (проекти “Розумний будинок”) та інших галузей”, – зазначив під час зустрічі з першим віце-прем’єр-міністром – міністром економічного розвитку і торгівлі Степаном Кубівим президент Huawei по регіону Центральна Азія і Кавказ Лю Хонджюн.
За його словами, Україна має значний потенціал у сфері розвитку цифрових проектів і технологій. Л.Хонджон додав, що країна може здійснити цифровий стрибок у використанні digital-можливостей, але для цього їй необхідно підвищити ефективність використання радіочастот, впровадити зв’язок 4G, спростити дозвільні процедури для використання мікро- і піко-базових станцій, що широко застосовуються в ЄС.
Участь у зустрічі також взяли заступник голови адміністрації президента Дмитро Шимків, голова комітету з питань інформатизації та зв’язку Верховної Ради Олександра Данченко і директор “Huawei Україна” Чжоу Хаодзе.
С.Кубів в свою чергу зазначив, що цифровізація є ключовим напрямком роботи українського уряду і перспективним напрямком для інвестицій.
Huawei – світовий лідер в сфері інформаційно-комунікаційних технологій. Продукція компанії представлена ​​більш ніж в 170 країнах світу. У компанії – 16 дослідницьких центрів по всьому світу.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас