Офіс залучення інвестицій відкриє регіональний підрозділ у Західній Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Офіс залучення інвестицій відкриє регіональний підрозділ у Західній Україні

Казна та Політика
165
За словами директора Офісу, вже зараз в Україні сформувалося кілька привабливих для інвесторів регіонів, і в подальшому відкриття регіональних офісів залежатиме від потреб у послугах офісу і фінансування цього проекту.
Офіс залучення та підтримки інвестицій відкриє свій перший регіональний підрозділ в Західній Україні, а в подальшому – в центрі і на сході країни, повідомив директор Офісу, головний інвестиційний радник прем’єр-міністра Данило Білак.
«Ми зараз збираємося відкривати перший наш регіональний офіс, щоб безпосередньо працювати з інвесторами в регіоні. Перший офіс буде в Західній Україні, згодом – в центрі і на сході», – сказав він.
За словами Білака, вже зараз в Україні сформувалося кілька привабливих для інвесторів регіонів, і в подальшому відкриття регіональних офісів залежатиме від потреб в послугах офісу і фінансування цього проекту. Серед факторів привабливості для інвесторів того чи іншого регіону він назвав стабільну і прогресивну місцеву владу, а також ставлення з боку правоохоронних органів, щоб вони не «кошмарили» бізнес, а допомагали йому.
Як повідомлялося, Кабінет міністрів України 19 жовтня створив Офіс залучення та підтримки інвестицій, покликаний допомагати інвесторам у всіх аспектах діяльності в країні, а також призначив директором Офісу керівного партнера київського офісу юридичної компанії CMS Cameron McKenna LLC Данила Білака.
У жовтні минулого року Офіс залучення та підтримки інвестицій озвучив плани за рахунок своєї діяльності в 2017 році забезпечити залучення в економіку України додатково не менше 1 млрд дол. прямих іноземних інвестицій.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас