Демонстрація високих технологій: Visa відкрила центр інновацій в Лондоні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Демонстрація високих технологій: Visa відкрила центр інновацій в Лондоні

Фондовий ринок
332
Платіжна система Visa відкрила свій найбільших центр інновацій в Лондоні площею понад 1 тис. квадратних метрів. У центрі розмістять живі демонстрації можливостей інтернету речей, віртуальної реальності та біометрії.
Новий центр інновацій в Лондоні стане доповненням до вже існуючої глобальної мережі центрів та студій в Берліні, Дубаї, Майамі, Сан-Франциско, Сінгапурі, Сан-Паулу і Тель-Авіві.
Відвідувачі центру матимуть можливість протестувати демо-версії підключених пристроїв, таких як холодильник, за допомогою якого можна оплатити страховку автомобіля або замовити товари в продуктовому магазині.
Також гості зможуть скористатися шоломом віртуальної реальності для вибору місця в глядацькій залі майбутньої Формули E і заплатити за квиток на шоу автоперегонів за допомогою біометричної аутентифікації.
На офіційному відкритті центру інновацій Visa також нагадала про розширення свого платіжного сервісу на основі токенізаціі Visa Token Service для безпечних платежів з мобільних телефонів в Європі. Технологія вже інтегрована в мобільні платіжні системи в 27 країнах по всьому світу, включаючи Францію, Ірландію, Польщу, Швейцарію та Великобританію за підтримки понад 1,3 тис фінустанов. У компанії очікують, що до кінця 2017 Visa Token Service буде представлений ще в 12 європейських країнах.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас