Ситуація на кордоні: запрацювала оновлена інтерактивна мапа — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ситуація на кордоні: запрацювала оновлена інтерактивна мапа

Казна та Політика
821
Тепер для ефективного планування поїздки за кордон потрібно лише натиснути позначку пункту пропуску, де плануєте перетнути кордон.
Держприкордонслужба повідомляє, що запрацював оновлений сервіс, де можна ознайомитися зі станом завантаженості пунктів пропуску на державному кордоні України. На їхньому веб-сайті запрацювала оновлена ​​“Інтерактивна мапа”:http://dpsu.gov.ua/ua/map/.
На сервісі позначені пункти пропуску і показано стан їх завантаженості на виїзд з України. Інформація оновлюється кожні 3 години.
У сервісі можна дізнатися кількість легкових і вантажних авто в чергах, а також швидкість оформлення легкових автомобілів на годину. Деякі пункти пропуску мають зображення з камер відеоспостереження.
«Якщо час очікування становить не більше однієї години, то значок пункту пропуску позначений зеленим кольором. Синій колір на Інтерактивній мапі характеризує середній стан завантаженості, де час очікування транспортного засобу – до 2-х годин. А якщо висока завантаженість і час очікування автомобілів становить понад 2-х годин, то це – червоний колір», – пояснюють в Держприкордоннслужбі.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас