"Укргідроенерго" отримала черговий транш від ЄІБ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укргідроенерго" отримала черговий транш від ЄІБ

Фондовий ринок
233
Державна енергогенеруюча компанія “Укргідроенерго” отримала черговий транш від Європейського інвестиційного банку в розмірі 22 млн євро.
Про це йдеться в повідомленні компанії.
Отримані кошти в першу чергу будуть спрямовані на фінансування укладених контрактів в рамках програми реконструкції гідроагрегатів Дніпровської ГЕС-1 та Київської ГАЕС.
Даний транш здійснений в рамках проекту “Реабілітація гідроелектростанцій”, який реалізується за спільного фінансування Європейського банку реконструкції та розвитку і Європейського інвестиційного банку.
2015 рік “Укргідроенерго”, згідно з міжнародними стандартами фінансової звітності, закінчила з прибутком 1 090,543 млн гривень.
100% акцій “Укргідроенерго” належать державі і знаходяться в управлінні Міністерства енергетики та вугільної промисловості.
До складу “Укргідроенерго” входять Київська ГЕС, Київська ГАЕС, Канівська ГЕС, Кременчуцька ГЕС, Дніпродзержинська ГЕС, Дніпровська ГЕС і Каховська ГЕС, загальна встановлена ​​потужність яких становить 3 940 МВт, Дністровська ГЕС встановленою потужністю 700 МВт, а також Дністровська ГАЕС, що будується.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас