У Deutsche Bank рекомендують не чекати дива від iPhone 8 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Deutsche Bank рекомендують не чекати дива від iPhone 8

Світ
1456
На думку аналітиків фінустанови, ажіотаж з приводу новинки вийшов за розумні межі.
Ринок покладає великі сподівання на ювілейний смартфон компанії Apple. Інвестори чекають, що інновації в Phone 8 дозволять збільшити попит на гаджет на перенасиченому ринку смартфонів. У Deutsche Bank рекомендують стримати очікування щодо майбутнього флагмана.
Котирування Apple зросли з початку року на 15% і на 50% з мінімумів першої половини минулого року. Підйом акцій Apple 13 лютого відбувся після того, як аналітик Goldman Sachs Симона Янковскі підвищила цільовий рівень паперів компанії до $150. На її думку, майбутнє святкування 10-річного ювілею iPhone буде супроводжуватися представленням технології доповненої реальності, що допоможе збільшити попит на гаджет на перенасиченому ринку смартфонів.
Акції Apple в ході торгів 21 лютого встановили новий максимум в $136,7, побивши попередній внутрішньоденний рекорд, який був встановлений 15 лютого. Тоді вартість акцій досягла $136,27.
Зростання котирувань відбулося, знову ж таки, на тлі позитивних прогнозів, озвучених аналітиком Morgan Stanley Кеті Х’юберті. Вона підвищила цільову ціну акцій Apple з $150 до $154, що передбачає наявність потенціалу 13-процентного зростання в порівнянні з поточними рівнями. Вона вважає, що побоювання інвесторів щодо ослаблення позицій Apple в Китаї надмірні.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас