Facebook оголосив про запуск інструменту для публікації вакансій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Facebook оголосив про запуск інструменту для публікації вакансій

Технології&Авто
284
З 15 березня американські компанії зможуть публікувати відкриті вакансії на своїх сторінках і новинній стрічці Facebook. За словами віце-президента компанії з реклами Андрю Босворта, соцмережа зважилася на запуск інструменту після опитування представників малого бізнесу. Воно показало, що найскладнішою проблемою для підприємців є найм співробітників.
Як тільки компанія розмістить вакансію на своїй сторінці, будь-який її відвідувач зможе подати своє резюме. Щоб прискорити процес, Facebook запропонує автоматично заповнити інформацію на зразок імені та місця розташування, яка вже є в профілі. Відповісти здобувачам компанії зможуть через Messenger.
Соцмережа дозволить за плату підвищити охоплення вакансії серед конкретної демографії. Оголошення також з’являться в новинній стрічці користувачів, яким подобається сторінка компанії. Переглянути вакансії можна буде в мобільному додатку. Там поряд з подіями і групами для продажу з’явиться вкладка «Робота» (Jobs). Вакансії також додадуть на сайт.
Босворт вважає, що Facebook побачив можливість заробити на тому, що вже і так відбувається в соціальній мережі. «Сторінки і так публікують такі пости, з однією конкретною метою. Ми вносимо в неї трохи порядку… Це максимально легкий спосіб зв’язати роботодавців з працівниками», – уточнив менеджер.
За матеріалами:
Business Insider
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас