SsangYong розробляє новий позашляховик (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

SsangYong розробляє новий позашляховик (фото)

Технології&Авто
2253
Компанія SsangYong опублікувала перші фотографії XAVL, які дають уявлення про те, як буде виглядати новий семимісний позашляховик марки. Публічний дебют машини відбудеться в березні поточного року на моторшоу в Женеві.
Новинка є версією концепту XAV на п’ять місць, який два роки тому дебютував на Франкфуртському автосалоні. Автомобіль створений в стилі, що нагадує позашляховик Korando другого покоління, що випускався з 1996 по 2006 рік.
SsangYong XAVL в довжину буде близько 4,6 метра, з колісною базою 2,7 метра. За своїми розмірами концепт буде близький до Skoda Kodiaq і Nissan X-Trail.
Детальної інформації про технічну начинку моделі немає. У компанії лише повідомили, що кросовер буде доступний з бензиновими і дизельними двигунами. Крім того, машина отримає нові системи безпеки, функції “спілкування” автомобілів один з одним, а також цифрову панель приладів.
SsangYong розробляє новий позашляховик (фото)
Подібний автомобіль, імовірно, може з’явитися на конвеєрі до 2020 року. Запуск моделі в серію виробник схвалив наприкінці минулого року.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас