Влада Львова перевірить законність Яндекс.Таксі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Влада Львова перевірить законність Яндекс.Таксі

Фондовий ринок
1396
Управління транспорту Львівської міської ради звернулося з офіційним листом до управління Укртрансбезпеки у Львівській області щодо законності діяльності сервісу пасажирських перевезень Яндекс.Таксі.
“Міська рада Львова не видає дозволів на діяльність таксі. Це прерогатива державних органів влади – Фіскальної служби і Укртрансбезпеки, діяльність якої координується Кабінетом міністрів України через міністра інфраструктури”, – повідомлення департаменту економічного розвитку міськради.
Також в департаменті економічного розвитку повідомили, що підписано наказ про демонтаж зовнішньої реклами, розміщеної без погоджень.
“Сьогодні видано наказ про демонтаж зовнішньої реклами бренду Яндекс.Таксі, яка розміщена по місту без погоджень. Як повідомили в КП Адміністративно-технічне управління, сьогодні вже демонтовані 70 табличок. Робота триває”, – йдеться в інформації.
Нагадаємо, що Львів став п’ятим містом України, де працює Яндекс.Таксі. Минулого року його було запущено в Києві, Харкові та Дніпрі, а на початку цього місяця – в Одесі. Крім України, сервіс доступний ще в п’яти країнах: Вірменії, Білорусі, Грузії, Казахстані та Росії.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас