У Кабміні повідомили, коли перерахують субсидії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Кабміні повідомили, коли перерахують субсидії

Казна та Політика
1663
У зв’язку з підвищенням тарифів на електроенергію розмір субсидій для українців також буде переглянутий і перерахований.
Про це йдеться в повідомленні, розміщеному на сторінці Кабміну в Facebook.
“У березні 2017 року проведено перерахунок розміру субсидії для всіх її одержувачів у зв’язку з плановим підвищенням цін на електроенергію. При цьому різниця, обумовлена ​​зміною тарифів на тепло, буде компенсована”, – наголошується в повідомленні.
Це стосується тих одержувачів субсидій, яким рахунок за опалення теплопостачальні підприємства формують за нормою з урахуванням фактичної температури зовнішнього повітря.
У повідомленні також вказується, що перерахунок субсидій здійснюється органами соціального захисту населення автоматично після завершення опалювального сезону без додаткового звернення громадян.
“Доплата буде проведена через особові рахунки громадян в теплопостачальних організаціях, які зобов’язані за результатами опалювального сезону зробити перерахунок і відобразити всю необхідну інформацію в платіжці”, – наголошується в повідомленні.
Наприклад, субсидія була призначена, виходячи з тарифу на тепло в жовтні 29,065 гривень за квадратний метр опалювальної площі. У грудні і січні тарифи відповідно склали 31,43 грн./кв.м і 37,27 грн./кв.м. – різницю в кінці опалювального сезону держава компенсує у вигляді перерахунку розміру субсидії.
За матеріалами:
Financial Times
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас