Акції Samsung дешевшають на тлі арешту голови корпорації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Акції Samsung дешевшають на тлі арешту голови корпорації

Фондовий ринок
987
Папери найбільшого південнокорейського виробника електроніки і побутової техніки Samsung Electronics торгуються в мінусі на тлі арешту фактичного керівника корпорації Лі Чже Йона.
“Як свідчать дані торгів, на 6:52 акції Samsung на Корейської біржі знижувалися на 1,21% до попереднього закриття. При цьому раніше папери компанії падали на 3,2%”, – говориться в повідомленні.
Як повідомляють корейські ЗМІ, суд в Сеулі видав ордер на арешт фактичного голови корпорації Samsung Лі Чже Йона, який звинувачується у хабарництві в зв’язку з великим корупційним скандалом навколо президента країни Пак Кин Хе.
В очікуванні судового рішення у своїй справі фактичний голова корпорації буде перебувати у в’язниці міста Йиван в 15 кілометрах на південь від столиці, пише корейське агентство Рьонхап.
“Слідство має завершитися до 28 лютого, але може бути продовжено на один місяць за згодою виконуючого обов’язки президента Південної Кореї прем’єр-міністра Хван Гьо Ана”, – підкреслює видання. “Ми зробимо все можливе, щоб істина розкрилася під час майбутніх судових розглядів”, – цитує коротку заяву корпорації Samsung після арешту Лі Чже Йона.
За матеріалами:
Прайм
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас