Розенко розповів, як поставити на місце перевізників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розенко розповів, як поставити на місце перевізників

Казна та Політика
1394
Зараз подорожчання проїзду в міському транспорті не має під собою ніяких підстав, тому українці повинні активно відстоювати свої права, вимагаючи від місцевої влади втрутитися в ситуацію.
Про це заявив віце-прем’єр-міністр Павло Розенко.
“На питаннях підвищення мінімальної зарплати почалися активні спекуляції і, зокрема, під цією маркою недобросовісні підприємці вирішили підвищити ціни на проїзд у маршрутних таксі. Я хочу ще раз наголосити — зараз немає жодних підстав для підвищення цін на проїзд у маршрутних таксі”, — сказав чиновник.
За його словами, розмір мінімальної зарплати ніяк не впливає на оплату праці водіїв маршруток.
“Заробітна плата водіїв маршрутних таксі становить в середньому від 4,5 до 15 тис. грн залежно від регіону. Відповідно, ніякої необхідності не було приводити їх оплату праці до розміру 3200 грн, адже вона і так значно вища”, — наголосив Розенко.
Він закликав громадян боротися за свої права, а місцеві органи влади — активно підтримувати їх.
“Місцеві жителі повинні, перш за все, ставити запитання тим органам місцевого самоврядування, які вони обрали. Саме місцеві органи влади дають дозволи перевізникам працювати на тих чи інших маршрутах і разом з ними встановлюють вартість проїзду, відповідно, мають усі повноваження, щоб не допустити підвищення цін на проїзд у маршрутках”, — підсумував віце-прем’єр.
За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас