Komatsu використовуватиме ШІ на будівельних майданчиках — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Komatsu використовуватиме ШІ на будівельних майданчиках

Технології&Авто
738
Японська компанія Komatsu збирається впровадити послуги, що грунтуються на штучному інтелекті. Це допоможе будівельним компаніям працювати ефективніше і швидше, а також підвищити ступінь автоматизації устаткування.
Komatsu планує використовувати технології штучного інтелекту, щоб допомогти будівельним компаніям працювати ефективніше і швидше, пише Asian Review. Японський виробник будівельної техніки додасть ШІ-послуги в свій сервіс розумного будівництва вже в цьому році.
Машинобудівний концерн Komatsu запустив сервіс по автоматизації процесів будівництва в 2015 році. Сервіс займається оцінкою техніки, використовуючи дрони, і створенням 3D-моделей, щоб переводити устаткування на напівавтоматичну роботу. Впровадивши штучний інтелект, Komatsu зможе пропонувати більш широкий спектр послуг, які підвищать ступінь автоматизації техніки.
Наприклад, якщо будівництво затримується через сильні дощі, керівник, як правило, вживає заходів, які дозволять не відстати від графіка, на основі власного досвіду та інтуїції. ШІ-сервіс Komatsu аналізує минулі кейси та надає інформацію про те, яка мінімальна кількість додаткових машин і самоскидів знадобиться, щоб укластися в графік. Щомісячна плата для користувачів послуги складе 78 тисяч ієн ($683).
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас