Акції Apple досягли рекордного максимуму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Акції Apple досягли рекордного максимуму

Світ
103
За повідомленням аналітичного відділу Trade12, акції компанії Apple піднялися до рекордного максиму в понеділок, після виходу позитивних прогнозів Wall Street і сильного звіту про доходи.
На торговій сесії в понеділок акції піднялися до позначки 133.29$, крім того, акції відзначили внутрішньоденний максимум на рівні 134.54$.
Крім позитивної динаміки акцій, фінансова фірма Goldman Sachs підвищила рейтинг акцій компанії, відзначивши, що iPhone 8, який, за повідомленнями, вийде в цьому році, буде оснащений функцією доповненої реальності, що тільки збільшить продажі Apple.
За словами інвестиційного аналітика Саймона Янковскі, вони відзначають зростаючу впевненість в тому, що наступний iPhone буде мати функцію доповненої реальності, що стане величезним кроком вперед, враховуючи їх оновлення в останній моделі смартфона.
Зростаючий попит на iPhone 7 Plus
Як повідомив Тім Кук на конференції минулого місяця, компанія отримує дедалі більше замовлень на останню і найдорожчу модель на сьогоднішній день – iPhone 7 Plus, зазначивши, що це також підтримало зростання акцій і продажів.
В останньому квартальному звіті про доходи компанія Apple повідомила про збільшення продажів iPhone і зростання прибутку на розводнену акцію до 3.36$, що вище від минулорічного показника в 3.28$ на акцію.
Крім збільшення продажів iPhone, сектор послуг Apple, включаючи ApplePay, AppStore і Applemusic, підвищив квартальну виручку компанії на 18%. Продажі інших товарів Apple, таких як новий Mac і AppleWatch, також зросли, особливо в період різдвяних свят.
Незважаючи на сильний фінансовий звіт, який поклав край серії невтішних квартальних доходів, компанія трохи знизила прогнози на другий квартал 2017 року. Як очікує компанія, виручка становитиме близько 51.5$ млрд – 53.5$ млрд у порівнянні з попередніми прогнозами 78.4$ млрд.
Apple отримали патент на сенсорний екран
На тлі зростаючих спекуляцій про те, які функції отримає ювілейний iPhone компанії, компанія Apple отримала патент на сенсорний екран для читання відбитків пальців, що тільки посилило спекуляції на ринку щодо того, чи буде компанія позбавлятися єдиної кнопки на своєму смартфоні, реліз якого очікується в вересні.
Згідно з чутками, новий iPhone 8 буде набагато дорожчим, ніж вже дорогий iPhone 7 Plus. Крім того, повідомляється, що Apple може, нарешті, поліпшити час роботи батареї iPhone, що непокоїть багатьох користувачів iPhone останні кілька років.
За повідомленнями, ювілейний iPhone отримає назву iPhone X. Компанія Apple також порушить цикл випуску нового iPhone кожні два роки.
Щоб отримувати більше новин ринку, підписуйтесь на Trade12. Компанія пропонує щоденну інформацію про Форекс, фондові ринки, сировинні товари і економіку.
За матеріалами:
Trade12
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас