Естонська Prosperus Capital купує понад 80% тресту "Київміськбуд-2" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Естонська Prosperus Capital купує понад 80% тресту "Київміськбуд-2"

Фондовий ринок
505
Естонська AS Prosperus Capital (Таллінн) має намір придбати 178,864 млн простих іменних акцій ПАТ “Трест “Київміськбуд-2” (Київ), повідомило підприємство в пресі.
Згідно з даними в системі розкриття інформації НКЦПФР, станом на третій квартал 2016 року аналогічним пакетом простих іменних акцій в розмірі 178,864 млн штук, або 80,87% акцій ПрАТ “Трест “Київміськбуд-2” володіла “Кепкол Холдінгз Лімітед” (Лімассол, Кіпр).
Компанія “Просперус Кепітал” раніше акцій ПрАТ не мала.
Як зазначається на веб-сайті Prosperus Capital, компанія займається залученням коштів резидентів Євросоюзу, а також інвесторів з країн східної Європи. Кошти розміщуються в цінні папери і різні фінансові інструменти, а також проекти з розвитку та оренди комерційної і житлової нерухомості Естонії.
Як вказує компанія, її партнерами є консалтингова компанія NRD Advice, аудиторська фірма Ernst & Young, інвестиційна компанія United Partners Group, а в напрямку розвитку нерухомості та управління об’єктами комерційної і житлової нерухомості якірним партнером виступає компанія Brodal Holding.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас