Кабмін визначив головних розпорядників залученого у Польщі кредиту на 100 млн євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін визначив головних розпорядників залученого у Польщі кредиту на 100 млн євро

Казна та Політика
243
Кабінет міністрів України визначив головними розпорядниками залученого у Польщі кредиту в сумі EUR100 млн Міністерство внутрішніх справ, Міністерство фінансів і Державного агентства автомобільних доріг України ( “Укравтодор”).
Згідно з постановою Кабміну №73 від 14 лютого, уряд затвердив порядок реалізації договору з урядом Республіки Польща про надання кредиту на умовах пов’язаної допомоги в сумі EUR100 млн. При цьому відповідальними виконавцями програм, які передбачається реалізувати за кошти кредиту визначені Державна прикордонна служба та Державна фіскальна служба .
У повідомленні, яке додається до постанови, відзначається, що дане рішення дозволить реалізувати кредитні кошти в сумі до EUR100 млн для фінансування проектів з розвитку прикордонної дорожньої інфраструктури та облаштування пунктів пропуску українсько-польського кордону.
Зокрема, державним бюджетом України на 2017 рік встановлено, що за рахунок кредитних коштів буде профінансовано проект з будівництва, реконструкції та капітального ремонту автомобільних доріг західного регіону, для подальшого якісного поєднання з автодорогами Польщі; проект модернізації автоматизованих систем прикордонного контролю; проект з розвитку прикордонної дорожньої інфраструктури та облаштування пунктів пропуску українсько-польського кордону.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас