Парламент Канади ратифікував Угоду про вільну торгівлю з Україною — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Парламент Канади ратифікував Угоду про вільну торгівлю з Україною

Казна та Політика
315
Нижня палата федерального парламенту Канади більшістю голосів підтримала ратифікацію Угоди про вільну торгівлю із Україною у третьому і остаточному читанні.
Тепер Угоду буде передано до верхньої палати парламенту – Сенату, а після цього – на підпис генерал-губернатору, що є фінальним етапом на шляху набранням документом юридичної сили.
Хоча Сенат має право відхилити будь-який законопроект або внести у нього правки, що запустить процес ратифікації заново, законодавчі акти, які отримали велику підтримку серед депутатів нижньої палати, зазвичай отримують схвалення сенаторів.
Нагадаємо: Угода про вільну торгівлю між Канадою та Україною була підписана 11 липня минулого року під час візиту Джастіна Трюдо до Києва. Із набранням нею чинності, що стане можливим після завершення процедури ратифікації парламентами обох країн, Канада негайно скасує мита на 99.9% українського імпорту. Своєю чергою Україна теж одразу скасує 86% мит на імпорт з Канади, протягом 7 років, привівши митну політику у паритет.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас