"Бориспіль" вирішив знизити аеропортові збори — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Бориспіль" вирішив знизити аеропортові збори

Фондовий ринок
697
Аеропорт “Бориспіль” представив проект положення про застосування понижувальних коефіцієнтів до аеропортових зборів при виконанні регулярних польотів.
Про це заявив гендиректор аеропорту Євген Дихне.
За його словами, аеропорт прагне розширити свою маршрутну мережу, тому вводить мотиваційну програму для авіакомпаній, що згодом має привести до істотного збільшення пасажиропотоку, в тому числі транзитного.
“У найближчі два роки Бориспіль хоче виглядати так, як аеропорт Варшава, і ми хочемо розвинути західний напрямок до такої ж міри, як Варшава. Якщо у нас буде такий же приріст в 2017 році, як і в 2016 році, то ми досягнемо кордону в 10 млн пасажирів на рік. Але питання в тому, як? Ми зацікавлені в розширенні ринку для аеропорту Бориспіль”, – зазначає Дихне.
Документ буде направлено до Міністерства інфраструктури для розгляду, після чого повинен бути підписаний і набуде чинності.
“Положення діє до 2021 року або до моменту, коли пасажиропотік аеропорту становитиме 20 млн пасажирів на рік, в залежності від того, що з цього настане раніше”, – сказано в документі.
Згідно з документом, пропонується ввести знижки на виконання нових міжнародних рейсів авіакомпаніями.
При цьому, новим рейс вважається в тому випадку, якщо до цього на протязі року по цьому маршруту не виконувалися польоти. Авіакомпаніям варто врахувати, що знижка буде надаватися за умови, якщо новий рейс буде здійснюватися з частотою не менш ніж один раз на тиждень.
Крім того, новим маршрут буде вважатися, якщо здійснюється з Борисполя в аеропорт, в радіусі менше 100 км від якого немає іншого аеропорту, куди вже здійснюється рейс з Борисполя.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас