ФГВФО виставить на продаж права вимоги за кредитами, забезпеченими паркінгом в центрі Києва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФГВФО виставить на продаж права вимоги за кредитами, забезпеченими паркінгом в центрі Києва

Кредит&Депозит
248
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) 1 березня проведе аукціон з продажу прав вимоги за трьома кредитами будівельної компанії, наданим банком “Форум”, забезпеченням за якими є, зокрема, комерційний підземний паркінг (понад 24,2 тис кв. м) в центрі Києва (вул. Червоноармійська, станція метро “Олімпійська”), повідомляється на сайті фонду.
Про це сказано на сайті фонду.
За його інформацією, в забезпечення за договорами передано нерухоме майно загальною площею 25,364 тис. кв. м. Предмет іпотеки знаходиться на земельній ділянці, площею 2,2396 га з цільовим призначенням “для будівництва, подальшого обслуговування та експлуатації торгово-ділового комплексу з реконструкцією площі”.
Як зазначається, активи виставляються на торги вперше. Стартова ціна лота становить 150,548 млн грн.
Згідно з повідомленням, будівельна компанія-позичальник входить в одну з найбільших промислово-інвестиційних груп України і веде активну господарську діяльність у сфері будівництва. Підприємства холдингу інвестують в об’єкти сфери гірничо-металургійного та нафтогазового комплексів, банківського сектору, сільського господарства, суднобудівництва і нерухомості.
За даними ФГВФО, загальна заборгованість за договорами на початок листопада 2016 року становила 474,83 млн грн. Як повідомлялося, Фонд гарантування 13 березня 2014 року ввів тимчасову адміністрацію в “Форум”. 13 червня Нацбанк вирішив його ліквідувати.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас