Уряд направив депутатам звіт за підсумками роботи 2016 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд направив депутатам звіт за підсумками роботи 2016 року

Казна та Політика
125
За словами Гройсмана, Кабміну в 2016 році вдалося відновити економічне зростання, підвищити енергетичну безпеку країни, провести важливі реформи у фінансовому секторі і почати проекти з відновлення та будівництва інфраструктури.
Уряд України схвалив звіт за підсумками своєї діяльності в 2016 році і направив його на розгляд Верховної Ради.
Відповідне рішення було прийнято на засіданні уряду у вівторок.
«Цей звіт – наш спільний, ми його направимо в український парламент, ми будемо працювати з фракціями і коаліцією. Я хотів би висловити подяку кожному народному депутату коаліції за підтримку, групам українського парламенту, фракціям українського парламенту за єдину політичну амбіцію – успішну Україну», – сказав прем’єр-міністр Володимир Гройсман.
За його словами, уряду в 2016 році вдалося відновити економічне зростання, підвищити енергетичну безпеку країни, провести важливі реформи у фінансовому секторі і почати проекти з відновлення та будівництва інфраструктури. «Уряд налаштований на те, щоб і в 2017 році, звітуючи, говорили про спільні успіхи і досягнення», – підкреслив Гройсман.
Як повідомлялося, урядовий прогноз на 2017 рік базується на тому, що зростання економіки становитиме не менше ніж 3% при дефіциті бюджету також 3%, інфляції 8,1% і середньорічному курсі гривні 27,2 грн за долар. Міжнародні фінансові організації та кредитні агентства оцінюють потенційне зростання економіки України на рівні 2-2,5%.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас