У Києві з'явиться об'їзна дорога — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві з'явиться об'їзна дорога

Казна та Політика
3846
У планах на 2017 рік у Васильківської районної ради з’явився новий інфраструктурний проект. Депутати вирішили поєднати с. Калинівка Васильківського району з Калинівкою Макарівського району Київської області.
За словами голови Васильківської районної ради Наталії Баласинович, нова об’їзна дорога довжиною близько 48 км має розвантажити потік автомобілів, який йде з Житомирської траси.
Спікер підкреслила, що даний проект – абсолютно реальний для втілення, оскільки там вже є дорога, яку можна продовжити через поля, не забираючи землю у людей.
Плюс даний проект напевно буде цікавий для бізнесу, впевнена Наталія Баласинович, і в першу чергу для логістів.
На даному етапі йде узгодження на державному та обласному рівні.
Крім того, не забувають у райраді і про молодь. У кількох населених пунктах зараз планується будівництво сучасних “центрів дозвілля” з wi-fi, з зонами для виставок, тренінгів, бібліотекою та ін.
Дані центри повинні стати “звичними” сільськими клубами з гуртками і танцями, проте його суть полягає в тому, щоб витягнути дітей з вулиці, дати їм заняття до душі, можливість відчути, що в рідному селі дозвілля може бути організовано не гірше, а то і краще, ніж в столиці.
На будівництво одного такого суб’єкта “центру” з меблями необхідно близько 5 млн гривень, і район знає, де ці кошти взяти, – резюмувала Наталія Баласинович.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас