Швейцарія спростить отримання громадянства — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Швейцарія спростить отримання громадянства

Світ
1112
Статус громадянина Швейцарії зможуть отримати ті, хто народився в цій країні, віком не більше 25 років, ходили в місцеву школу не менше п’яти років і володіють державною мовою. Претенденти також не повинні залежати від державної матеріальної допомоги.
 
Згідно з попередніми результатами, більшість швейцарців підтримали внесення змін до Конституції, згідно з якими буде спрощено процедуру отримання громадянства для молодих людей, онуків мігрантів, які проживають в країні.
За попередніми даними, “за” проголосували близько 59% громадян країни.
Згідно з поправкою до Конституції, процедура надання громадянства спрощується, але не стає автоматичною. Статус громадянина Швейцарії зможуть отримати люди, які народилися в цій країні, віком не більше 25 років, ходили в місцеву школу не менше п’яти років і володіють державною мовою. Претенденти також не повинні залежати від державної матеріальної допомоги.
За попередніми результатами другого референдуму в Швейцарії, громадяни країни не підтримують комплексну ініціативу щодо податкової реформи, спрямованої на зрівняння Швейцарії з міжнародними стандартами.
Про попередні результати третього референдуму про Олімпіаду 2026 року, який пройшов сьогодні в Швейцарії, поки що не повідомляється.
За матеріалами:
reuters.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас