Нові iPhone можуть обзавестися бездротовими зарядними пристроями — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нові iPhone можуть обзавестися бездротовими зарядними пристроями

Технології&Авто
349
Судячи з усього, всі або майже всі моделі iPhone, які Apple планує випустити в цьому році, будуть поставлятися з бездротовими зарядними пристроями. MacRumors, посилаючись на запевнення аналітика KGI Securities Мін-Чі Куо (Ming-Chi Kuo), відомого своїми досить точними прогнозами щодо техніки купертинської компанії, заявила, що Apple збирається оснастити функціями бездротової зарядки свої смартфони 2017 року.
Куо не розповів, яким саме чином буде здійснюватися бездротова зарядка нових iPhone. Компанія вже оснащує такими зарядними пристроями «розумний» годинник Apple Watch, тому, цілком ймовірно, і смартфони обзаведуться схожою технологією – до речі, ряд пристроїв на базі Android підтримує її вже протягом кількох років. Втім, в минулому році Bloomberg повідомляв про те, що Apple працює над «передовою» технологією, здатною заряджати пристрої на відстані, тому, можливо, володарів нових смартфонів компанії чекає щось нове.
Раніше Куо вже розповідав про те, чого можна очікувати від трьох iPhone 2017 року випуску. За його прогнозами, кожен зі смартфонів обзаведеться новим дизайном – зокрема, Apple може знову зробити корпуси смартфонів скляними. Дві моделі повинні стати продовжувачами iPhone 7 і 7 Plus та зберегти 4,7-дюймовий і 5,5-дюймовий РК-дисплеї. Третій пристрій може стати дорожчим і обзавестися 5,8-дюймовим зігнутим OLED-екраном.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас