Коштовності із Держсховища виставлять на онлайн-аукціон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Коштовності із Держсховища виставлять на онлайн-аукціон

Казна та Політика
962
ДП “СЕТАМ” (Система електронних торгів арештованим майном) підписало договір про співпрацю з Державною установою “Державне сховище дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння України” щодо продажу через електронний майданчик СЕТАМ виробів з дорогоцінних металів та дорогоцінного каміння.
Про це повідомили в прес-службі СЕТАМ.
“Ще на початку 2016 року між Міністерством фінансів України та спеціалістами ДП “СЕТАМ” було розпочато консультації щодо можливості реалізації дорогоцінностей, які перебувають на зберіганні в Державній установі “Державне сховище дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння України” через електронні торги. Тривалість процесу пояснюється необхідністю врахувати всі особливості реалізації такої специфічної категорії товару як дорогоцінності, адже їхня вартість може залежати не лише від ваги виробів. 3 1 січня 2017 року набув чинності наказ Міністерства фінансів про початок пілотного проекту з продажу дорогоцінностей через наш онлайн-аукціон. Наразі нами вже підписано договір з Держсховищем, розпочато процес узгодження переліку цінностей, що будуть реалізовуватись, і вже незабаром перші лоти з’являться в СЕТАМі”, – повідомив генеральний директор підприємства Віктор Вишньов.
За його словами, раніше реалізація цінностей з Державного сховища відбувалась шляхом проведення публічних аукціонів, що зменшувало потенційну аудиторію учасників.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас