Найважливіші цифри і цитати четверга, 9 лютого — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати четверга, 9 лютого

674
Найважливіші цифри і цитати четверга, 9 лютого:
  • ФГВФО планує збільшити вдвічі- 2017 продажі активів банків-банкрутів в 2017
  • Заборгованість із зарплати становила 1,8 млрд гривень на 1 січня, – Держстат
Рожкова назвала конкурентів дрібних банків
«Це безризикові операції, про які мріє кожен банк. При цьому небанківські фінансові установи поза регуляторними вимогами, які виставляє Нацбанк, для банківських гравців», – пояснила Катерина Рожкова.
Кабмін знайшов джерело для фінансування будівництва доріг
«Орієнтовна сума з урахуванням ресурсу від репрофайлінгу становитиме близько 35 млрд грн, – цитує прес-служба Гройсмана. – Це відчутний обсяг для країни. Головне – логістика».
Звинувачення щодо поїздки на інавгурацію Трампа безпідставні – Насіров Данилюку
“(Заплатити за відвідування інавгурації) 250 тис. дол. – це нереальна ситуація, це спроба привернути увагу суспільства”, – сказав голова ДФС.
МВС хоче підвищити вартість водійських прав та реєстрації авто
“Наприклад, здача іспиту на отримання водійського посвідчення, яка зараз коштує 26 гривень. При цьому ми надаємо транспортний засіб, який потрібно заправити. Я вже мовчу про амортизаційні витрати, які набагато більші за 26 гривень… Посвідчення водія або реєстрація машини – це не просто право – це привілей. Це не повинно бути дуже дешево, і вже тим більше це не має доплачувати держава, тому що, як правило, водійське посвідчення та реєстрацію машини одержують не найбідніші люди”, – сказав Владислав Криклій, керівник Головного сервісного центру МВС України.
В Україні успіх або невдача програми залежить від влади – Лагард
«Україна – прекрасний приклад… Де через те, що корупція була на дуже високому рівні, ми запропонували владі (і на щастя, вона це підтримала),… що антикорупційні норми, антикорупційні агентства змінять правила проведення державних закупівель, розслідують діяльність компаній, які були гніздом протиправних дій, а також буде проведена правова реформа», – говорить Лагард.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас