Банк ПІВДЕННИЙ розпочав виплати коштів вкладникам ПАТ БАНКУ «ТРАСТ». — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк ПІВДЕННИЙ розпочав виплати коштів вкладникам ПАТ БАНКУ «ТРАСТ».

Валюта
29
У зв’язку з прийняттям виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб рішення від 30 грудня 2016 року №3086, з 04 січня Фонд розпочав виплати коштів вкладникам даного банку.
C 04 січня по 15 лютого 2017р. включно в мережі Акціонерного банку «Південний» будуть здійснюватися виплати відшкодувань ФГВФО вкладникам БАНКУ «ТРАСТ».
Регіони виплат визначалися ФГВФО залежно від місця реєстрації проживання за паспортом, вказаному вкладниками під час укладання договору банківського вкладу/рахунку з ПАТ БАНК «ТРАСТ».
За рішенням Фонду гарантування у відділення Банку ПІВДЕННИЙ можуть звертатися клієнти БАНКУ «ТРАСТ», договори яких були укладені в Дніпропетровській, Запорізькій, Кіровоградській, Миколаївській, Одеській і Черкаській області. Виплати вкладникам здійснюються в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом гарантування вкладів фізичних осіб ПАТ БАНКУ «ТРАСТ» з ринку, але не більше 200 тисяч гривень.
Для отримання коштів необхідно записатися за телефонами:
0 800 30 70 30
(0482) 30 70 30
Прийом дзвінків здійснюватиметься пн.-пт. з 9:00 до 18:00.
Для запису необхідно повідомити оператору Контакт-центру
П.І.Б.;
реєстраційний номер облікової картки платника податків (ІПН) або серію та номер паспорта.
Всі вкладники БАНКУ «ТРАСТ» мають можливість скористатися спеціальною пропозицією Банку ПІВДЕННИЙ, що дозволяє ефективно розпорядитися коштами — депозитом «Гарантований».
За матеріалами:
Південний
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас