Греція зацікавлена у співпраці з причорноморськими регіонами України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Греція зацікавлена у співпраці з причорноморськими регіонами України

Казна та Політика
199
Україна і Греція створять міжурядову групу для напрацювання плану розвитку двосторонніх відносин Греція зацікавлена ​​в розвитку співпраці з причорноморськими регіонами України.
Про це за підсумками переговорів з прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом заявив прем’єр-міністр Греції Алексіс Ціпрас.
Так, Ціпрас зазначив, що Греція зацікавлена ​​в розвитку співпраці, зокрема з причорноморськими регіонами України, оскільки це обумовлено історичними, культурними і економічними зв’язками. “Ми маємо міжнародну ситуацію таку, що змінюються лідери країн, вже змінилися певні лідери, і ми повинні знайти ті аспекти, які б допомогли нам пережити цей перехідний період”, – зазначив Ціпрас.
 У свою чергу Гройсман зазначив, що Україна і Греція створять міжурядову групу для напрацювання плану розвитку двосторонніх відносин. “В рамках наших переговорів, які ми щойно завершили, ми торкнулися питання аспектів безпеки та питань економічного співробітництва.
Є ряд пропозицій, які вніс мій колега з точки зору засідань і створення урядової комісії, на рівні якої можна буде обговорити і оцінити стан наших двосторонніх відносин і визначити ті напрямки, які дадуть можливість нам розвивати в тому числі економічне співробітництво”, – заявив Гройсман.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас