"АвтоКрАЗ" завершив контракт з постачання 30 автомобілів-шасі в Туркменістан — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"АвтоКрАЗ" завершив контракт з постачання 30 автомобілів-шасі в Туркменістан

Фондовий ринок
525
ПАТ “АвтоКрАЗ” (Кременчук Полтавської обл.), єдиний в Україні виробник великовантажних автомобілів по повному циклу, відвантаженням останньої партії автомобілів-шасі завершив поставки автомобілів, закривши всі договірні зобов’язання за контрактом з контрагентом з Туркменістану.
Відповідно до прес-релізу “АвтоКрАЗ” в середу, згідно з договором, вартість якого не розголошується, нафтовикам Туркменістану поставлені 30 автомобілів-шасі КрАЗ-6322. Контракт реалізований спільно з багаторічним партнером “КрАЗа” – ТОВ “Торговий дім “Ярав”.
Поставка цих автомобілів здійснювалася з січня 2016 року у рамках пролонгованого в 2016 році контракту.
На всюдихідні шасі 6х6 встановлюється парогенераторна пересувна установка ППУА-1600/100, призначена для відігрівання свердловин, трубопроводів, резервуарів, арматури та іншого нафтопромислового обладнання насиченою парою високого і низького тиску.
У прес-релізі нагадується, що основними споживачами українських КрАЗів в країнах СНД як і раніше залишаються підприємства нафтогазового комплексу, в тому числі Туркменістану. Найбільш затребувані тут автомобілі колісних формул 6х6 і 6х4, які використовуються як база під установку нафтогазового обладнання.
“Популярність української вантажний спецтехніки обумовлена ​​її високими технічними і експлуатаційними якостями, прохідністю, простотою в обслуговуванні та ремонті”, – зазначає прес-служба.
“АвтоКрАЗ” випускає 33 базові моделі, понад 260 модифікацій і комплектацій автомобільної техніки “КрАЗ” для роботи у всіх галузях економіки та Збройних силах України.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас