Перший позашляховик Maybach зробили на базі Гелендвагена (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Перший позашляховик Maybach зробили на базі Гелендвагена (фото)

Технології&Авто
5443
Першим позашляховиком, який буде випускатися під маркою Maybach, стане спецверсія Mercedes-Benz G-Class (в народі Гелендваген) під назвою G 650 Landaulet.
Це буде позашляховий напівкабріолет (т.зв. ландо) – задню частину даху з тканини можна буде складати. При цьому водія і пасажирів тут розділяє перегородка (теж можна скласти), плюс є підніжки, що автоматично виїжджають.
Ще одна відмінність від стандартного Гелендвагена – це розтягнута до 3428 мм колісна база, що дозволило збільшити простір на другому ряді на 60 сантиметрів.
Щодо технічної складової на сьогоднішній день відомо, що автомобіль буде побудований на основі Mercedes-Benz G500 4×4. Тобто у Landaulet будуть такі самі портальні мости, потужні гальма, блокування всіх диференціалів, але підвіска не гоночна з парними стійками, а своя, оригінальна, розрахована на комфорт. Мотор ставитимуть найпотужніший, який є в арсеналі Mercedes-Benz – V12 бітурбо.
Перший позашляховик Maybach зробили на базі Гелендвагена (фото)
Всього буде зроблено 99 таких автомобілів. Офіційно ціну поки не оголошували. Імовірно, G 650 Landaulet коштуватиме 300-400 тис. євро. Вийде він восени.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас