iPhone 8: концепт із Touch Bar і “скляним” корпусом (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

iPhone 8: концепт із Touch Bar і “скляним” корпусом (відео)

Фондовий ринок
1394
Не так давно в мережі поширилися чутки про те, що в iPhone 8 компанія Apple відмовиться від металевого unibody-корпусу і повернеться до “скляного” варіанту а-ля iPhone 4/4S. Природно, дизайнери не могли втратити шанс продемонструвати свій талант, винахідливість і рівень володіння 3D-пакетами візуалізації. Зокрема, свій концепт iPhone 8 продемонстрував дизайнер Тадеу Брандао (Thadeu Brandao).
Дизайнер не обмежився зображеннями, а створив повноцінне рекламне відео, в якому приділив увагу дизайну та інтерфейсу. Отже, небайдужий шанувальник продукції Apple пропонує використовувати фронтальну панель по максимуму – мало того, що розмовний динамік довелося винести аж на верхній край, а для відображення інформації використовується частина навколо кнопки Home. Кнопка залишилася на своєму звичному місці, але тепер і на її поверхні і з боків від неї також виводиться різноманітна інформація – віртуальні кнопки, повзунки, зображення і т.д.
Загалом рішення дуже нагадує Touch Bar нових MacBook, тож концептуальних проблем з реалізацією такого підходу не спостерігається. Задня панель здалася дизайнеру настільки нудною, що в середині відео він навіть перестав її малювати, обертаючи «двосторонній» iPhone з різними варіантами використання інтерфейсу. Кнопки регулювання гучності і блокування акселерометра залишилися на місці, як і опуклий блок з подвійною фотокамерою – видно, що фантазія автора пішла на втілення фронтальної панелі.
За матеріалами:
DesignTalk
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас