"Європейський страховий альянс" приєднався до прямого врегулювання збитків заОСЦПВ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Європейський страховий альянс" приєднався до прямого врегулювання збитків заОСЦПВ

Фондовий ринок
190
В ПрАТ «Європейський страховий альянс» запрацював механізм прямого врегулювання збитків за договорами обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників (ОСЦПВ, «автоцивілка»).
Як повідомляє прес-служба, тепер постраждалі в ДТП власники поліса автоцивілки від «Європейського страхового альянсу» мають право звернутися за відшкодуванням безпосередньо до свого страховика. Це дозволить їм отримати якісний сервіс і значно прискорить процедуру здійснення виплати. Всі питання з компанією винуватця ДТП страхова компанія врегулює самостійно, без участі клієнта.
Пряме врегулювання збитків можливе за таких умов:
- ДТП сталося за участю тільки двох транспортних засобів, і є контактним (факт зіткнення) незалежно від наявності або відсутності потерпілих, яким завдано шкоду життю і здоров’ю;
- Водій одного з транспортних засобів – учасників події є повністю відповідальним за ДТП (немає часткової відповідальності);
- Обидва водії мали діючі на момент ДТП поліси ОСЦПВ, видані страховими компаніями, які є учасниками системи прямого врегулювання (перелік компаній опублікований на офіційному сайті МТСБУ).
«Наша мета – надання якісного європейського сервісу, тому компанія виконала всі вимоги для здійснення діяльності в рамках Угоди про пряме врегулювання збитків і зробила важливий крок назустріч клієнтам», – зазначила голова ПрАТ «Європейський страховий альянс» Марина Воронянська.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас