Парубій сподівається на якнайшвидший розгляд законопроекту щодо врегулювання видобутку бурштину — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Парубій сподівається на якнайшвидший розгляд законопроекту щодо врегулювання видобутку бурштину

Казна та Політика
192
Парламент розгляне на цій сесії питання щодо врегулювання видобутку бурштину, впевнений голова Верховної Ради Андрій Парубій.
“Як я і обіцяв… питання щодо бурштину включене до порядку денного сесії, і у нас буде можливість обговорити і прийняти по ньому рішення”, – сказав А.Парубій на засіданні погоджувальної ради керівників фракцій, комітетів і груп у понеділок.
Він повідомив про це після виступу голови фракції “Опозиційний блок” Юрія Бойка, який нагадав, що питання легалізації видобутку бурштину є актуальним, а зволікання з його вирішенням призводить до протистояння серед нелегальних копачів і людських жертв.
“Якщо не буде легалізований видобуток бурштину, то всі події (що призвели до людських жертв – Ред.) можуть повторитися”, – зауважив Ю.Бойко.
Як повідомлялося, 16 січня в Олевську (Житомирська обл.) вночі стався конфлікт між місцевими жителями та іншими особами, які застосували автоматичну зброю, в результаті чого поранення отримали 7 осіб, двоє з них від отриманих вогнепальних поранень померли. Після стрілянини зловмисники сіли в автомобілі і зникли з місця події.
Поліція встановила більш ніж 30 учасників перестрілки в Олевську.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас