Україна очікує від Азербайджану поставок військової техніки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна очікує від Азербайджану поставок військової техніки

Казна та Політика
2972
Якщо раніше Україна допомагала Азербайджану у військовій сфері, то сьогодні Київ звертається до Баку з питання поставок деяких видів озброєнь.
 
Азербайджан і Україна мають намір обговорити питання розширення військово-технічного співробітництва, повідомив в понеділок український посол в Баку Олександр Міщенко.
“Скоро у нас відбудеться засідання міжурядової комісії з військово-технічного співробітництва. У Баку приїде велика делегація. Глибоке співробітництво у військово-технічній сфері – це індикатор відносин”, – сказав Міщенко.
За його словами, якщо на початку 1990-х років Україна допомагала Азербайджану у військовій сфері, то сьогодні Київ звертається до Баку з питання поставок деяких видів озброєнь.
“Військово-технічне співробітництво завжди було одним з головних компонентів нашої співпраці. Сьогодні вже ми звертаємося до Азербайджану за допомогою в постачанні деяких видів військової техніки”, – зазначив він.
Нагадаємо, влітку минулого року Петро Порошенко зустрічався з президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим. Тоді були підписані кілька двосторонніх договорів, а також підтверджені позиції невизнання Нагірно-Карабахської республіки і російського Криму Україною та Азербайджаном.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас