У Південній Кореї остаточно підтвердили причину займань Samsung Galaxy Note 7 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Південній Кореї остаточно підтвердили причину займань Samsung Galaxy Note 7

Фондовий ринок
1403
Уряд Південної Кореї підтвердив у понеділок, що дефекти в батареях стали причиною загорянь смартфонів Galaxy Note 7 виробництва південнокорейської компанії Samsung Electronics, згідно з повідомленням на сайті міністерства промисловості, торгівлі та природних ресурсів Республіки Корея.
Випадки спалахів цієї моделі телефонів в минулому році змусили виробника відкликати Galaxy Note 7 і припинити їх виробництво. За даними міністерства, його бюро за технічними стандартами провело аналіз причин загоряння відкликаних телефонів і виявило дефекти акумуляторів, зокрема відсутність належної ізоляції. Разом з тим також виявлені проблеми в програмному забезпеченні Galaxy Note 7.
Висновки урядової комісії збіглися з результатами розслідування інцидентів з цією моделлю смартфонів, проведеного в грудні 2016 року компанією Samsung Electronics.
Продажі моделі Galaxy Note 7 почалися в Південній Кореї 19 серпня минулого року. На початку вересня було оголошено про відкликання зі світового ринку 2,5 мільйона таких смартфонів після повідомлень про їх займання під час підзарядки, зокрема, в США, Південній Кореї і на Тайвані. На початку жовтня Samsung Electronics оголосила про тимчасове припинення виробництва Galaxy Note 7.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас