Deutsche Bank скоротить штат у торговельних підрозділах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Deutsche Bank скоротить штат у торговельних підрозділах

Фондовий ринок
209
Найбільший німецький банк Deutsche Bank планує скоротити штат співробітників у своїх торговельних підрозділах.
Як повідомляє агентство Bloomberg з посиланням на знайоме з ситуацією джерело, банк скоротить кількість співробітників у відділі з торгівлі акціями приблизно на 17%, а в підрозділі з торгівлі борговими паперами – приблизно на 6%. Співробітники будуть повідомлені про скорочення найближчим часом, додало джерело.
Джерело зазначило, що плановані звільнення пов’язані з негативними фінансовими показниками банку за підсумками 2016 року.
Чистий збиток Deutsche Bank за підсумками 2016 року знизився у п’ять разів порівняно з попереднім роком, склавши 1,356 млрд євро. При цьому виручка скоротилася на 10% – до 30,014 млрд євро, передає «Прайм».
За словами гендиректора Deutsche Bank Джона Крайана, на результати за рік значною мірою вплинули рішучі дії керівництва, вжиті для поліпшення і модернізації банку, а також волатильна ситуація на ринку.
У січні цього року стало відомо, що Мін’юст США досягнув остаточної угоди з банком про виплату $7,2 млрд для врегулювання претензій, пов’язаних з порушеннями при торгівлі іпотечними паперами в 2006-2007 роках.
За матеріалами:
bloomberg.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас