Азербайджанська Azenco проведе модернізацію підстанції "Суми" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азербайджанська Azenco проведе модернізацію підстанції "Суми"

Технології&Авто
435
Державна компанія – оператор Об’єднаної енергосистеми України “Укренерго” підписала контракт з азербайджанською інжиніринговою компанією Azenco на модернізацію підстанції “Суми” вартістю 10,8 млн дол.
“В. о. Директора “Укренерго” Всеволод Ковальчук та голова правління Azenco Вугар Шахмурадов підписали контракт “Технічне переоснащення підстанції 330 кВ “Суми”… Вартість контракту складає 10,81 млн дол. США”, – йдеться в повідомленні прес-служби “
Як зазначається, азербайджанська компанія виграла конкурс серед 11 компаній-претендентів. Попередня оцінна вартість лота становила близько 17 млн ​​дол.
“В результаті конкурентних торгів витрати на модернізацію важливого енергооб’єкта були скорочені більш ніж на 36%”, – сказано в повідомленні.
Даний контракт передбачає переобладнання відкритих розподільних пристроїв напругою 330 кВ і 110 кВ підстанції “Суми” з повною заміною існуючого обладнання і опорних конструкцій.
У прес-службі відзначили, що в 2016 році компанія успішно реалізувала Перший проект з передачі електроенергії за кредит Міжнародного банку реконструкції і розвитку розміром 200 млн дол.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас