Нацбанк оновив програму розвитку фінсектору до 2020 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нацбанк оновив програму розвитку фінсектору до 2020 року

Казна та Політика
259
Нацбанк оновив програму розвитку фінсектору до 2020 року. Національний банк України оновив Комплексну програму розвитку фінансового сектору України до 2020 року, в тому числі розширив її периметр і додав нові заходи у відповідь на сучасні виклики.
«Ми розширили периметр програми, додавши нові заходи та дії у відповідь на виклики, деталізували та консолідували діючі заходи, а також переглянули терміни виконання деяких заходів. Реформи продовжуються і будуть ще більш глибинними і комплексними», – зазначив у ході презентації новацій регулятора директор департаменту стратегії реформування НБУ Михайло Видякін.
Також в НБУ повідомили, що в ході подальшої реалізації оновленої програми регулятор зосередиться на відновленні кредитування, перерозподілі функцій регуляторів фінансового ринку, підвищенні фінансової грамотності населення та впровадженні системи захисту прав споживачів фінансових послуг. Крім того, оновлена програма визначає пріоритети банківського нагляду, монетарної політики, валютного регулювання, розвитку розрахункових операцій та внутрішньої трансформації НБУ.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас