У Мережі показали "розумний" годинник від LG (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Мережі показали "розумний" годинник від LG (фото)

Фондовий ринок
1156
Журналіст Еван Бласс у власному Twitter-акаунті оприлюднив знімки “розумного” годинника від LG під назвою Watch Style, презентація якого очікується в лютому цього року. Повідомляється, що новинка створена спільно з компанією Google.
Як зазначає інсайдер, презентація годинника має відбутися одночасно з випуском нової операційної системи Android Wear 2.0. Передбачається, що годинник з’явиться, як мінімум, в двох колірних рішеннях – сірому і рожевому.
За попередньою інформацією, вартість смарт-годинника становитиме близько 250 доларів. Це трохи дешевше найбільш бюджетної модифікації Apple Watch Series.
Також джерело показало інший годинник – LG Watch Sport. Опубліковане зображення дуже низької роздільної здатності, однак навіть воно дозволяє помітити, що аксесуар набагато масивніший за Watch Style. Вартість його буде вищою – як мінімум, на 100 доларів.
У Мережі показали "розумний" годинник від LG (фото)
Що стосується нової операційної системи Android Wear 2.0, якою будуть оснащені новинки, то відомо, що вона отримає функцію Android Pay і голосового помічника Assistant.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас