Іспанці представили SEAT Ibiza нового покоління — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Іспанці представили SEAT Ibiza нового покоління

Технології&Авто
902
Іспанці офіційно представили компактний хетчбек SEAT Ibiza п’ятого покоління. Прем’єра моделі відбудеться в березні 2017 року на автосалоні в Женеві.
Після зміни покоління Ібіца стала на пару міліметрів коротшою і нижчою за попередника. При цьому хетч ширший від попередника на 87 мм (передня колія стала на 60 мм більше, а задня – на 48 мм). Колісна база збільшилася на 95 міліметрів і тепер становить 2564 міліметри. Кузов п’ятидверний.
Іспанці представили SEAT Ibiza нового покоління
SEAT Ibiza п’ятого покоління побудували на новій версії модульної платформи MQB, яка називається A0. Хетчбек став першою моделлю, що випускається маркою, яка входить до складу концерну Volkswagen, що отримала це шасі.
За рахунок нової платформи у Ібиці більше вільного місця в салоні. Багажник тепер вміщає 355 літрів – на 63 л більше, ніж у моделі четвертого покоління.
Для Ibiza будуть доступні три двигуни: два бензинових і дизель. Трициліндровий агрегат видає або 90 (на стиснутому природному газі), або 95, або 115 сил. 1,5-літрова четвірка має потужність 150 к.с. Робочий об’єм дизельного мотора становить 1,6 літра, а його віддача дорівнює 80, 95 або 115 силам.
Модифікації потужністю менше 95 к.с. оснащуються 5-ступінчастою механічною коробкою передач. Більш потужні версії припускають наявність 6-ступінчастої механіки. Буде доступний і 7-діапазонний “робот” DSG c двома зчепленнями.
У список доступного для SEAT Ibiza нового покоління обладнання входять, наприклад, світлодіодне підсвічування інтер’єру, аудіосистема Beatsaudio з сімома динаміками і 300-ватним підсилювачем, світлодіодні фари, адаптивний круїз-контроль, а також мультимедійна система з восьмидюймовим сенсорним екраном, Apple CarPlay, Android Auto і Mirror Link.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас