INTEGRITES суттєво розширює практику вирішення спорів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

INTEGRITES суттєво розширює практику вирішення спорів

Фондовий ринок
460
INTEGRITES представила дві нові судові команди, організовані в форматі STLSpecialised Tactics Litigation (Спеціалізована судова тактика).
Партнером фірми став Олексій Случ, а новим радником – Володимир Павленко, визнані експерти у сфері вирішення спорів.
Олексій Случ очолив команду юристів, яка спеціалізується на банківських спорах та спорах, повязаних з комерційними контрактами (Banking&Commercial Litigation), в той час як команда Володимира Павленка здебільшого буде займатися корпоративними спорами, а також спорами, які стосуються процедури банкрутства (Corporate Litigation, Insolvency&Restructuring).
INTEGRITES суттєво розширює практику вирішення спорів
Таким чином, INTEGRITES значно посилила практику вирішення спорів, яка включає судові групи: податкових спорів (Tax Litigation), спорів щодо захисту прав інтелектуальної власності (IP Litigation) та медіації (Mediation).
Досвід команд, очолюваних Олексієм та Володимиром, включає представлення інтересів найбільших міжнародних та національних компаній щодо вирішення спорів у сфері фінансів, енергетики та природних ресурсів, сільського господарства, інфраструктури та фармацевтики.
Перед приєднанням до INTEGRITES Олексій Случ працював у ЮФ «Василь Кисіль та Партнери», в якій здобув цінний досвід та професійну експертизу у судовій практиці (національний та міжнародний судові процеси). Олексій Случ брав участь у багатьох резонансних справах банківського сектору, має цінний досвід протидії незаконним схемам, направлених на неповернення кредитів, виведенню активів недобросовісних боржників українських та міжнародних банків, а також спеціалізується на переслідуванні таких активів на території України та в інших юрисдикціях. Окрім того, найбільший досвід Олексія зосереджений на інвестиційних, корпоративних та комерційних спорах.
Володимир Павленко до приєднання до INTEGRITES очолював напрямок комерційних спорів у компанії KPMG в Україні. Проектний досвід Володимира вміщює в себе: стратегічний захист українських банків по справам стягнення боргів, представництво ряду українських власників у спорах про реструктуризацію заборгованості, спорах з органами держаної власності, корпоративних та комерційних спорах.
INTEGRITES суттєво розширює практику вирішення спорів
INTEGRITES є однією з найбільш динамічно зростаючих фірм на ринку, в першу чергу, за рахунок розширення партнерства висококласними професіоналами, а практика вирішення спорів INTEGRITES складається з 10 партнерів в 4-х юрисдикціях. Досвід і експертиза Олексія та Володимира дають нам можливість надавати нашим клієнтам вузькоспеціалізовані послуги з вирішення спорів на найвищому рівні», – коментує керуючий партнер фірми д-р пр. Олексій Фелів.
За матеріалами:
Integrites
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас