"Мрія" відхилила пропозиції щодо купівлі холдингу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Мрія" відхилила пропозиції щодо купівлі холдингу

Фондовий ринок
687
“Мрія Агрохолдинг” відхилила пропозиції щодо купівлі всього або частини бізнесу і активів, але за погодженням з комітетами кредиторів дозволить ініціаторам пропозицій додатково провести аудит, по завершенню якого учасники можуть переглянути або відмовитися від своїх пропозицій.
Відповідно до прес-релізу компанії у вівторок, в грудні 2016 року агрохолдинг отримав попередні індикативні пропозиції, ініційовані відправниками, про придбання всього або частини бізнесу і активів.
“Після консультацій з комітетами кредиторів” Мрія “прийняла рішення відхилити всі пропозиції з ряду причин, в т.ч. в зв’язку з їх структурою”, – зазначено в повідомленні.
Однак, за погодженням з комітетами кредиторів, “Мрія” дозволить ініціаторам пропозицій, на їх розсуд, додатково провести аудит, по завершенню якого учасники можуть переглянути або відмовитися від своїх пропозицій.
Незалежно від пропозицій, що надійшли, “Мрія” продовжує реалізацію стратегічного та операційного плану, розробленого спільно з кредиторами, і, як і раніше, має намір завершити реструктуризацію в найближчі місяці.
Як повідомлялося, в серпні 2014 року “Мрія” не змогла розрахуватися з кредиторами за поточними зобов’язаннями і оголосила дефолт. Сукупна заборгованість агрохолдингу з урахуванням гарантій і поручительств, наданих “Мрією” компаніям, афільованим з сім’єю Гут, на момент оголошення дефолту становила $ 1,3 млрд.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас