Ідея Банк запустив мобільну версію сайту! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ідея Банк запустив мобільну версію сайту!

Особисті фінанси
80
На запит своїх клієнтів Ідея Банк запустив мобільну версію корпоративного сайту. Зокрема, було покращено та значно спрощено навігацію, інтуїтивність, а також мінімізовано елементи сайту. Новий сервіс значно спрощує доступ до продуктів та сервісів Ідея Банк, зокрема, оформлення заявки на той чи інший банківський продукт.
- Понад 40% наших клієнтів користуються сайтом з мобільних пристроїв, саме тому було прийнято рішення запустити мобільну версію, – говорить Юрій Вільчинський начальник Відділу інтернет – маркетингу Ідея Банк . – Мобільна версія сайту банку створена з урахуванням найкращих європейських практик, а в Україні похвалитися таким функціоналом та сучасністю мобільних версій можуть взагалі не більше п’яти банків.
- Окрім спрощеного функціоналу, розробники мобільної версії додали багато нововведень, які покращать комунікацію та зворотній зв’язок клієнтів з банком. Відтепер питання якості обслуговування, які виникають у клієнтів, сортуються та потрапляють безпосередньо у відповідний відділ. Під час запуску мобільної версії також було створено розділ «Питання та відповіді», де клієнти можуть знайти рішення найчастіших проблем. Динамічний розвиток інтернет – технологій зобов’язує нас розробляти продукти та сервіси, які сьогодні користуються популярністю серед населення. Сподіваємось, що користувачі нашого сайту високо оцінять мобільну версію нашого сайту. Для Вашої зручності перехід на мобільну версію сайту з мобільних пристроїв здійснюється автоматично. Клієнти Ідея Банку, завжди отримують більше!
За матеріалами:
Ідея Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас