Президент запросив компанії з Фінляндії брати участь в приватизації в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Президент запросив компанії з Фінляндії брати участь в приватизації в Україні

Світ
152
Президент Петро Порошенко запросив фінські компанії приєднатися до процесу приватизації в Україні. Про це він сказав під час переговорів з прем’єр-міністром Фінляндії Юхою Сіпіле під час офіційного візиту до Фінляндської Республіки.
“Глава держави запросив фінські компанії взяти участь в приватизації в Україні”, – йдеться в повідомленні прес-служби АП.
Як зазначається, співрозмовники обговорили перспективи подальшої діяльності міжурядової українсько-фінляндської комісії з питань торгівлі та економічного співробітництва.
Президент також подякував Прем’єр-міністру за вагомий внесок Фінляндії в прогрес українських реформ.
Зазначено, що прем’єр-міністр Фінляндії підтвердив повну підтримку надання українцям безвізового режиму.
“Петро Порошенко і Юха Сіпіле обговорили ситуацію на Донбасі, імплементацію мінських домовленостей, а також питання деокупації Криму. Прем’єр-міністр Юха Сіпіле підтвердив принципову позицію щодо збереження санкцій відносно Росії до повного відновлення суверенітету і територіальної цілісності України, включно з Кримом”, – сказано в повідомленні.
Глава держави, як повідомляється, подякував за надзвичайно важливу для України підтримку з боку уряду Фінляндії в подоланні наслідків російської агресії в Україні.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас