У Міноборони розповіли, як витратять виділені з держбюджету 64,5 мільйона — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Міноборони розповіли, як витратять виділені з держбюджету 64,5 мільйона

Казна та Політика
153
Міністерство оборони України в цьому році планує направити 64,5 млрд грн на відновлення близько 800 одиниць озброєння і військової техніки, підготовку понад 250 екіпажів Повітряних сил і понад 120 екіпажів армійської авіації, проведення тактичних навчань 25 бригад, переоснащення двох третин стаціонарної компоненти системи зв’язку цифровими засобами і харчове та медичне забезпечення.
Про це на брифінгу повідомив прес-секретар Міністерства оборони Дмитро Гуцуляк.
«Обсяг видатків в 64,5 млрд грн, передбачений Міноборони України на поточний рік, забезпечить відновлення близько 800 одиниць озброєння і військової техніки, підготовку понад 250 екіпажів Повітряних сил і понад 120 екіпажів армійської авіації, проведення бригадних тактичних навчань 25 бригад, переоснащення майже двох третин стаціонарної компоненти системи зв’язку цифровими засобами, харчування особового складу з урахуванням зростання цін, медичне і санаторне лікування понад 3 тис. 700 ветеранів та інвалідів війни і близько 10 тис. військовослужбовців і членів їхніх сімей, в тому числі реабілітацію учасників АТО», – заявив він.
Також, за словами Гуцуляка, в цьому році на підготовку та утримання фондів місць постійної дислокації, підготовку фондів для розміщення новостворених підрозділів і підрозділів в районі проведення АТО передбачено майже 150 млн грн.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас