Столичний центр зайнятості навчатиме безробітних дорожче за Могилянку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Столичний центр зайнятості навчатиме безробітних дорожче за Могилянку

Казна та Політика
2200
Київський міський центр зайнятості Міністерства соціальної політики України 19-20 січня уклав низку угод про послуги з підвищення кваліфікації безробітних на загальну суму 4,40 млн грн. Про це повідомляють «Наші гроші» із посиланням на систему «Прозорро».
Вартість кожної з укладених угод становить 199 999,99 грн. Це лише на одну копійку менше від порогу в 200 тис грн., після якого замовник мав би проводити відкриті торги зі щонайменше двома учасниками. Зменшення очікуваної ціни закупівлі нижче порогу дозволило центру проводити закупівлі, укладаючи угоди з непрозоро обраними підрядниками без аукціонів.
При цьому сам предмет закупівлі замовник виклав як «Конкурсний відбір навчальних закладів».
ТОВ «Інститут післядипломної освіти «Укрстено» Тетяни Зінченко, Зінаїди Валах і Дмитра Валаха отримало замовлень на 2,8 млн грн.
Найдорожчою виявилась підготовка однієї особи за напрямком «Дизайн інтер’єру, меблів та ландшафту» – 3 986 грн на місяць.
ТОВ «Вищий навчальний заклад «Київський університет ринкових відносин» Інни Гарькавої, Володимира Володимировича, Дениса Володимировича та Ірини Вікторівни Черевань відписали ще 1,60 млн грн.
Цього разу найдорожчим виявилось навчання за напрямком «Правове та фінансове забезпечення діяльності суб’єктів підприємництва» – 3 811 грн за місяць.
Усі напрямки навчання безробітних коштують до чверті дорожче від вартості навчання у бакалавраті Києво-Могилянській академії за напрямками «Менеджмент», «Фінанси, банківська справа та страхування» і «Маркетинг», яка становить 26 тис грн. за академічний рік, або 2 889 грн. за місяць.
Натомість освіта в галузі інформаційних технологій в академії коштує ще дешевше – 24 тис грн. за академічний рік, або 2 667 грн. за місяць.
Київський міськцентр зайнятості з 2011 року очолює Віктор Сухомлин, який працює в системі Держслужби зайнятості з 2008 року.
За матеріалами:
Главком
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас