Аналітики вважають, що новий iPhone зможе сканувати обличчя користувача — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аналітики вважають, що новий iPhone зможе сканувати обличчя користувача

Технології&Авто
505
Відомий аналітик Мін-Чі Куо розповів деякі деталі про технології, які можуть дебютувати в наступних поколіннях iPhone від Apple.
За його словами, компанія розробляє безрамковий сканер відбитків пальців Touch ID, який можна буде розмістити не під склом, як передбачалося раніше, а під OLED-панеллю. Над останньою, до речі, також доведеться дещо попрацювати, щоб інтегрувати її з дактилоскопічним сканером. За словами аналітика, розробка поки що знаходиться на ранній стадії.
Згадуючи iPhone з гнучкою OLED-панеллю, Мін-Чі Куо заявив, що Apple розмістить металеву основу під тачскріном, щоб запобігти деформації модуля від тривалого використання 3D Touch. Інсайдер також додав, що Apple може замінити сканування відбитків розпізнаванням облич користувачів, в майбутньому впровадить комбінацію цих двох способів розблокування. На думку Куо, це може зрушити парадигму розвитку біометричної безпеки в смартфонах і домогтися того, чого не змогло сканування райдужної оболонки ока.
Слід пам’ятати, що Мін-Чі Куо регулярно дає передбачення з приводу нових iPhone, але не всі з них стали реальністю. До даної інформації слід поставитися з обережністю і пам’ятати, що справжні факти ми дізнаємося тільки на презентації Apple цієї осені.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас