У Microsoft мають намір відмовитися від використання звичайного паперу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Microsoft мають намір відмовитися від використання звичайного паперу

Технології&Авто
860
Незважаючи на те, що ми живемо в століття цифрових технологій, в будь-якому офісі ми побачимо гори звичайного паперу. Вся документація в багатьох компаніях все ще зберігається на папері.
Якщо вірити новому патенту Microsoft, редмондська корпорація має намір вирішити цю проблему. У документі йдеться про E-Ink дисплеї, які можна повторно використовувати безліч разів, що, на думку компанії, має призвести до значного скорочення споживання паперу.
На сьогоднішній день E-Ink дисплеї істотно дорожчі за звичайний папір і не володіють такими ж гнучкими властивостями, що обмежує можливість їх використання.
У своєму новому патенті Microsoft описує спосіб відділення E-Ink дисплеїв від акумуляторів та інших компонентів. Таким чином компанія хоче створити електронний папір, а також спеціальні принтери, які б друкували не звичайним чорнилом, а використовували б електричні поля, щоб наносити на такі автономні екрани інформацію.
Оскільки подібний E-Ink дисплей не містить ніякої електроніки, його вартість буде істотно нижча. Крім цього, такі екрани можна робити цілковито гнучкими.
На жаль, не ясно, коли Microsoft візьметься за впровадження цієї технології.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас